Vilka spelbolag tar emot stora insatser?

Vill du spela med stora insatser ska du med fördel välja Betfair eller Pinnacle. Är du seriös med ditt spel bör du ha spelkonton hos dem bägge för att jämföra odds och utbud.

Betfair är i stort sett unika med att erbjuda både en vanlig sportbok och en spelbörs. Hos Betfair kan du med andra ord både spela på fasta odds och mot andra spelare.

Det kan ta lite tid att komma in i hur spelbörsen fungerar, men principen är densamma som traders använder när de handlar med aktier. Det måste med andra ord finnas både en köpare och en säljare för att en affär (ett spel) ska bli av.

Pinnacle välkomnar stora insatser

Ett annat spelbolag som tar emot stora insatser (uppemot en miljon dollar på vissa spel) är Pinnacle. Pinnacles affärsmodell går ut på att maximera volymen spel, oberoende av vilken spelare som spelar. Volymen använder Pinnacle för att, sannolikt bäst på marknaden, korrigera sina odds.

I sin policy beskriver Pinnacle att de behöver duktiga spelare för att kunna vässa sina odds.

”Vi kommer aldrig att begränsa, diskriminera eller stänga ner konton för framgångsrika spelare. Vi hyser tillit till att våra traders fokuserar på att hantera odds, inte spelare.”

Pinnacle godkänner även spelare som spelar med arbitrage, även kallat ”säkra spel”.

[fcrp_feat_sc sc_id=”493″]

Mer från WikiBet:

Spelbolag som WikiBet rekommenderar

  [fcrp_feat_sc sc_id="344"]
Sidebar