Vilket spelbolag är bäst på sport?

Nästan alla spelbolag erbjuder spel på sport, men vilket spelbolag är bäst? Det kan vara svårt att veta, men WikiBet är här för att hjälpa dig.

En hel del svenskgrundade spelbolag började på 90-talet erbjuda spel via nätet. Sedan dess har många företag kommit till marknaden och skaffat sig svensk spellicens.

Att tänka på när du ska välja spelbolag för att spela på sport

Vid första anblicken skiljer sig inte spelbolagen särskilt mycket från varandra när det kommer till hur deras erbjudande inom sportspel och odds ser ut, men här är några aspekter att tänka på för att hitta ett bra spelbolag för att spela på just sport.

  1. Utbud
  2. Livespel
  3. Odds

Spelbolagets utbud

Det kanske viktigaste kriteriet när du vill spela på sport är att hitta ett spelbolag som har stort utbud av spelmöjligheter. Utbudet ska helst både vara brett och djupt.

  • Ett brett utbud betyder att spelbolaget erbjuder spel på många olika sporter, ligor och tävlingar. Som spelare är det roligare att spela hos ett spelbolag där du inte bara väljer mellan fotboll och ishockey, utan där du dessutom kan spela på mer nischade sporter, som friidrott eller Formel 1.
  • Ett stort djup i spelbolagets utbud betyder att varje spelmarknad, det vill säga en specifik match eller en tävling, har många olika spelalternativ. Ett spelalternativ kan vara olika typer av specialspel, så som dubbelchans, wincast eller scorecast.

Bra att känna till är att många spelbolag använder samma leverantörer för oddssättning och riskhantering. Därför har till exempel Unibet, LeoVegas, Mr Green och Paf väldigt liknande spelutbud.

Samma sak är det med Betsson, Betsafe och NordicBet.

Livespel är ett grundkrav

Något som hela tiden ökar i popularitet är att spela live, det vill säga under matchens eller tävlingens gång. Kanske ser du att ett fotbollslag är överlägset i början av andra halvlek? Kanske ser du att en tennisspelare börjar bli trött? Då kan det vara dags att lägga ett livespel.

När du ska spela live vill du, precis som under utbud, ha många olika spelmarknader och speltyper att välja mellan. Här brukar det vara ganska stor skillnad mellan olika spelbolag. En del spelbolag tar bort speltyper när matcherna startar, så se till att kolla runt hur det ser ut innan du registrerar ett konto.

Snabbhet är viktigt om du vill spela live

Vid livespel är det också viktigt att spelbolaget erbjuder en hemsida som är lätt att hitta på och att mobilapplikationen är lättnavigerad. Men kanske allra viktigast är att spelbolaget uppdaterar sina liveodds snabbt och tar emot insatser snabbt.

Spelbolag som är duktiga på livespel, som till exempel Bet365 och Betsson, kan granska och ta emot ditt spel på bara någon sekund. Det låter kanske lite, men under en pågående match är varje sekund avgörande.

Ytterligare en viktig del när det kommer till livespel är spelbolagens mobilapplikationer. Om du till exempel är på plats på en arena och ser en match vill du kan du komma att vilja lägga ett spel under matchens gång.

Bra odds, förstås!

Den tredje punkten som är viktig när du väljer spelbolag för att spela på sport är odds. WikiBet väljer att ta upp kriteriet sist, både för att det är minst och mest viktigt av kriterierna.

Oddset är INTE det viktigaste

Vilket odds spelbolaget erbjuder är minst viktigt eftersom det generellt sett skiljer väldigt lite mellan olika spelbolags odds.

Som ny spelare är inte den där sista hundradelen i bättre odds det som gör skillnaden mellan om du blir en vinnande spelare eller inte.

Information, kunskap, tålamod och money management kommer vara dina begränsande faktorer.

Oddset ÄR det viktigaste

Om du är en duktig spelare, eller har ambitioner att bli en, så kan spelbolagens olika odds vara helt avgörande för hur mycket pengar du tjänar.

Ett sätt att maximera sitt spel på sport är att jämföra spelbolagens odds och alltid spela hos det spelbolag som erbjuder bäst odds på just den matchen eller tävlingen du vill spela på. Precis som när du jämför varor på Prisjakt eller hotellpriser hos Trivago vill du hitta bästa pris (högst odds) hos spelbolagen.

För att alltid ge dig själv chansen att spela där oddsen är som bäst behöver du dock spelkonton hos flera olika spelbolag.

Bäst spelbolag för att spela på sport

Så, baserat på de här kriterierna, vilket spelbolag är bäst om du vill spela på sport?

WikiBet rekommenderar att du väljer LeoVegas. De är stora och ett internationellt erkänt spelbolag som erbjuder många olika speltyper, roliga specialspel och sänder mycket sport (gratis) i sin webb-TV-kanal.

Du kan till exempel streama europeisk toppfotboll, tennis och massor av annan sport bara genom att ha ett spelkonto med pengar insatta eller ett levande spel.

 Just nu har LeoVegas en välkomstbonus som du hittar här » 

Mer från WikiBet:

Tips: Spelbolag med svensk licens

No coupons found.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar

Sidebar