Vad är wincast?

Wincast är en speltyp där du ska förutse en viss målskytt i matchen i kombination med slutresultatet i 1X2-format.

Spelet wincast är ett spel på fast odds där du ska kombinera matchens utgång i form av 1X2, det vill säga hemmaseger, oavgjort eller bortaseger, tillsammans med någon form av målskyttespel.

Spela på både målskytt och resultat efter full tid

Konkret innebär wincast att du tippar på 1, X eller 2 i kombination med till exempel första målskytt i matchen, sista målskytt i matchen eller att en spelare gör mål någon gång under matchen.

Både alternativet för målskytt och 1, X eller 2 måste vara korrekt för att du ska vinna på ditt spel.

En spelvariant som liknar wincast är scorecast, där du istället för 1, X eller 2, ska tippa på det exakta slutresultatet efter full tid.

Exempel på wincast:

  • Manchester Uniteds David Beckham (ja, det var ett tag sedan han var där, men du fattar) gör första målet i matchen (målskyttespelet), men matchen slutar med seger för Chelsea (1X2-spelet).
  • Brasiliens Neymar gör sista målet i matchen mot Argentina (målskyttespelet) och matchen slutar oavgjort (1X2-spelet).

Vill du spela på wincast?

WikiBet rekommenderar att du öppnar ett konto hos LeoVegas. LeoVegas är ett av Sveriges största spelbolag och erbjuder många olika speltyper och livestreamade matcher. De har samma odds som Unibet, William Hill och Mr Green – men LeoVegas har oftast en bättre välkomstbonus.

Vill du inte ”gifta dig” med LeoVegas rekommenderar vi att du startar ett spelkonto och ”hämtar” deras sportbonus. Omsätt bonusen och gå ”plus-minus-noll” för att sedan ta ut dina extrapengar. Vill du inte fortsätta spela hos LeoVegas är det bara att hoppa vidare till nästa spelbolag med svensk licens och göra samma sak där.

LeoVegas erbjuder också Bet Builder, vilket kan liknas vid wincast.

Bet Builder går ut på att du väljer olika typer av alternativ för en och samma match, till exempel ett 1X2-spel, ett målskyttespel och ett spel på antal hörnor i matchen – och sedan kombineras dessa spel till ett enda. Oddset blir ofta högt och det kan vara roligt att följa matchen på TV och hoppas på att alla tre alternativ går in.

Gå direkt till LeoVegas här för att komma till deras registreringssida och bonus »

Mer från WikiBet:

Tips: Spelbolag med svensk licens

No coupons found.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar

Sidebar